Φιλικά ελληνικών ομάδων: Ήττα 3-1 της ΑΕΚ από την Φέγενορντ (video)

Αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι και ειδικά στο κέντρο της άμυνας, η ΑΕΚ γνώρισε φιλική ήττα 3-1 από τη Φέγενορντ. Το γκολ της αθηναϊκής ομάδας πέτυχε ο Τάνκοβιτς στο 14ο λεπτό.

Stoiximan: Αγώνες με 0% γκανιότα* κάθε μέρα με σούπερ αποδόσεις & ειδικά στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι! *Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

Χρειάζεται αρκετή δουλεία ακόμα η ΑΕΚ! Το σύνολο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά την πολύ καλή εικόνα της στο φιλικό με τη Φίτεσε (3-1), επανήλθε… απότομα στην πραγματικότητα, γνωρίζοντας την ήττα 3-1 από τη Φέγενορντ.

Η αθηναϊκή ομάδα παρουσίασε μεγάλα κενά στο ανασταλτικό κομμάτι, προβλημάτισε έντονα με την εικόνα της στο κέντρο της άμυνας, γνωρίζοντας τελικώς δίκαιη ήττα στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με ωραία ενέργεια του Τάνκοβιτς στο 14ο λεπτό, ωστόσο μέσα σε ένα ενιάλεπτο (29′-38′) πλήρωσε τα τραγικά λάθη της άμυνας και τις κακές τοποθετήσεις, δεχόμενη τρία γκολ.

To Top