Φιλικά ελληνικών ομάδων: Νίκη 2-1 του Ολυμπιακού, τρία ματς ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης

Τέσσερα είναι τα φιλικά που θα δώσει ο Απόλλων Σμύρνης εντός συνόρων μετά την επιστροφή της ομάδας από το Πράβετς της Βουλγαρίας.

Stoiximan: 650+ στοιχήματα σε όλους τους αγώνες & ειδικές επιλογές για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι!

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ: «Το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης θα αρχίσει αμέσως μετά την επιστροφή, στις 23 Ιουλίου 2021, από το Πράβετς της Βουλγαρίας.

Στις 28 Ιουλίου είναι προγραμματισμένος φιλικός αγώνας στη Λαμία με την ομώνυμη ομάδα. Ακολουθεί στις 31 Ιουλίου το τεστ με τον Ιωνικό, σε γήπεδο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Στις 4 Αυγούστου θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στην Τρίπολη με τον τοπικό Αστέρα και στις 14 Αυγούστου με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας».

Στον τέταρτο κατά σειρά φιλικό αγώνα του στην Αυστρία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ο Ολυμπιακός νίκησε απόψε στο Σβαρτζ την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 2-1 με ανατροπή.

Χθες είχαν ηττηθεί από την Σάλτσμπουργκ με 0-3, ενώ στους αγώνες που προηγήθηκαν επιβλήθηκαν με το ίδιο σκορ (1-0) των Βόλφσμπεργκερ και Κράσνονταρ.

Πάντως, την πειραϊκή ομάδα απασχολεί περισσότερο ο τραυματισμός του Τικίνιο, ο οποίος ξεκίνησε βασικός, όπως και ο Κουντέ, αλλά αποχώρησε στο 56ο λεπτό, έχοντας χτυπήσει στον δεξί ώμο ύστερα από πτώση.

Ύστερα από ένα «άσφαιρο» πρώτο ημίχρονο, οι Βούλγαροι προηγήθηκαν στο 58΄ με κεφαλιά του Αχμέντοφ, κι ενώ ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, καθώς δεν έχει προλάβει να γίνει η αλλαγή του Τικίνιο.

Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ισοφάρισε με υπέροχο τελείωμα του Χασάν από σέντρα του Τσούμιτς, ενώ ο νεαρός Σέρβος έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ στο 78΄, από σφάλμα της βουλγαρικής άμυνας.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ενδεκάδα τους Κρίστινσον, Λαλά, Παπαδόπουλο, Καλογερόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλή, Κουντέ, Βαλμπουενά, Χασάν και Τικίνιο.

Στη διάρκεια της αναμέτρησης, στο β΄ ημίχρονο, έπαιξαν και οι Σα, Ανδρούτσος, Μάρκοβιτς, Σεμέδο, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Τσούμιτς.

To Top