Φιλικά: Ισοπαλία (1-1) του ΟΦΗ με την Άντερλεχτ

Ισοπαλία με σκορ 1-1, απέσπασε ο ΟΦΗ από την Άντερλεχτ, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο του Βελγικού συλλόγου.

Ο ΟΦΗ είχε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να αξιοποιήσει κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Το γκολ της Άντερλεχτ, που αγωνίστηκε με πολλούς αναπληρωματικούς καθώς το βράδυ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό τον Άγιαξ, πέτυχε στο 63′ ο Ντάουντα και ο ΟΦΗ ισοφάρισε 80″ με  τον Κοροβέση.

Ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε να ξεκινησε σχήμα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Βάτερμαν, με την αμυντική τετράδα από αριστερά προς τα δεξιά να αποτελείται από τους Λυμπεράκη, Πασαλίδη, Βούρο και Ουές.

Στη μεσαία γραμμή βρίσκονται οι Μπαλογιάννης, Ντε Γκούζμαν και τον Νέιρα σε ρόλο “10ριού”, ενώ στα «φτερά» θα αγωνιστούν ο Φαν Ντάινεν από τα αριστερά και ο Σαρδινέρο στα δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης βρίσκεται ο Καστάνιος.

Στο δευτερο ημίχρονο άλλαξε όλη την εντεκάδα, παρατάσσοντας τον ΟΦΗ με 4-3-3:

Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια, Μαρινάκης δεξιά και Λυμπεράκης αριστερά, ενώ στο κέντρο της άμυνας βρίσκονται οι Πασαλίδης και Γιαννούλης. Στη μεσαία γραμμή αγωνίζονται οι Μπαλογιάννης, Ουές και Κοροβέσης και στην επίθεση ως εξτρέμ αγωνίζονται οι Γρίβας και Στάρτζεον. Στην κορυφή της επίθεσης βρίσκεται ο Νοικοκυράκης.

Ο προπονητης της Άντερλεχτ, Κομπανί ξεκίνησε τη βασική ενδεκάδα της ομάδας του, με τους: Βερμπρούγκεν (τερματοφύλακας), Μπουσουάρι, Ντέμπαστ, Κομπότ, Μιχαϊλιτσένκο, Ντεβάελε, Κολασάν, Λοκέσα, Άρνσταντ, Μπούντου, Ντάουντα.

To Top