Φιλικά με την Εθνική Εφήβων για Βουλγαρόπουλο, Κουρτίδη και Αλτίνη του Άρη

Η Εθνική Εφήβων θα αναχωρήσει την Παρασκευή για φιλικά παιχνίδια στη Βουλγαρία. Στην αποστολή της οι Στράτος Βουλγαρόπουλος, Βαλάντης Κουρτίδης και Κώστας Αλτίνης του Άρη.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας μας συνεχίζουν την προετοιμασία τους με φόντο την παρουσία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Την ώρα που η Εθνική Νέων Ανδρών, παρουσία των παικτών του Άρη, Βασίλη Χρηστίδη και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, βρίσκεται στην τελική της ευθεία πριν από το παιχνίδι της πρεμιέρας της στη Γερμανία (14/07 με Ρουμανία), η Εθνική Παίδων και η Εθνική Εφήβων θα αναχωρήσουν τις επόμενες ημέρες για το εξωτερικό, προκειμένου να δώσουν φιλικά παιχνίδια.

Οι Έφηβοι, παρουσία άλλων τριών παικτών του Άρη, των Στράτου Βουλγαρόπουλου,  Βαλάντη Κουρτίδη και Κώστα Αλτίνη, θα δώσουν δύο φιλικούς αγώνες με τη Βουλγαρία το Σάββατο και την Κυριακή στη γειτονική χώρα.

Από την πλευρά τους οι Παίδες θα συμμετάσχουν σε τουρνουά με έδρα την Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τη Γεωργία (13/7), την Εσθονία (14/7) και την Τουρκία (15/7).

To Top