Φιλικά ομάδων Superleague 1: Συντριβή 6-1 του Ατρόμητου από την Έλτσε

Βαριά ήττα με 6-1 γνώρισε ο Ατρόμητος από την Έλτσε στο πρώτο του φιλικό επί ισπανικού εδάφους. Δύο αυτογκόλ και δύο δοκάρια είχαν οι Περιστεριώτες.

Στο πρώτο του φιλικό επί ισπανικού εδάφους ο Ατρόμητος ηττήθηκε 6-1 από την Έλτσε, με την ισπανική ομάδα να πετυχαίνει πέντε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μόλις στο 7ο λεπτό η Έλτσε άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καρίγιο. Στο 36′ ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με τον Κουλούρη. Έτσι, το 1-0 για τους Ισπανούς έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ο Κιβρακίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανδά για το 2-0, ενώ στο 58′ ο Ατρόμητος είχε νέο δοκάρι σε προσπάθεια του Πισάνο.

Αντίθετα ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ σημάδεψε σωστά για να κάνει το 3-0. Το σκορ ξέφυγε ακόμα περισσότερο με τον Τομάσεβιτς να πετυχαίνει δεύτερο αυτογκόλ για τον Ατρόμητο στο 65′ για το 4-0.

Οι Περιστεριώτες μείωσαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωτσόπουλου, αλλά η Έλτσε πέτυχε δύο ακόμα γκολ με τους Πιάτι και Μπογιέ για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 6-1.

Οι συνθέσεις του Ατρόμητου:

Α’ Ημίχρονο: Μανδάς, Γκαλβάο (16′ Μαυρομμάτης), Στρούγγης, Βασιλαντωνόπουλος, Αθανασίου, Οικονομίδης, Σάλομο, Μουνίθ, Μπετινέλι, Τζαβίδας, Κουλούρης.

Β’ Ημίχρονο: Μανδάς, Τριμμάτης, Κιβρακίδης, Καρτάλης, Χατζηισαΐας, Σάνι, Νάτσος, Πισάνο, Τομάσεβιτς, Κωτσόπουλος, Τσακίρης, Μπουλάρι.

To Top