Φιλική ήττα στην Αλεξανδρούπολη

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε η ομάδα βόλεϊ του Άρη σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Οι «κίτρινοι» φιλοξενούνται στην πόλη της Θράκης, όπου θα δώσουν αύριο ένα ακόμη παιχνίδι προετοιμασίαςμε την ίδια ομάδα, το τελευταίο ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, η πρεμιέρα του οποίου έχει οριστεί για την επόμενη εβδομάδα.

Ο Άρης αγωνίστηκε χωρίς τους δύο ξένους του, Ιβαΐλο Μπαρούτοφ και Μάρκο Σάμαρτζιτς, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς. Ο Γιώργος Περσιανλής θέλησε να τους προφυλάξει προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι για το εναρκτήριο παιχνίδι του πρωταθλήματος, εφόσον αυτό πραγματοποιηθεί, μιας και η συμμετοχή του Ηρακλή δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.

Οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του πρώτου σετ, καθώς ηττήθηκαν με 26-24. Το δεύτερο το διεκδίκησαν μέχρι τέλους και το πήραν τελικά με 31-29. Στη συνέχεια, ο τεχνικός του Άρη θέλησε να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί το σετ με 25-15. Το τέταρτο και τελευταίο σετ αποφασίστηκε να λήξει στους 15 πόντους, με τον Εθνικό να το κατακτά τελικά με 15-12.

Τα σετ: 26-24, 29-31, 25-15, 15-12.

Το αυριανό παιχνίδι έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 17:00, αλλά ο Άρης έχει ζητήσει να πραγματοποιηθεί νωρίτερα και το αίτημά του αναμένεται να γίνει δεκτό.

To Top