ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φιλική ήττα στο ΣΕΦ (97-67), κέρδος ο Νετζήπογλου

Ο Άρης γνώρισε την ήττα με σκορ 97-67 στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό σε φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Ο Σάββας Καμπερίδης άφησε στη Θεσσαλονίκη τους Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, Μίλαν Μιλόσεβιτς, Διαμαντή Σλαφτσάκη και Δημήτρη Χαριτόπουλο, ενώ δεν χρησιμοποίησε για προληπτικούς λόγους τους Δημήτρη Σταμάτη και Γιάννη Σιδηροηλία, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί στα επίσημα παιχνίδια.

Ο Άρης όσο είχαν δυνάμεις οι βασικοί του ήταν ανταγωνιστικός. Το σκορ στο 24’ ήταν 57-51, αλλά από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός σαφώς με περισσότερες επιλογές, πίεσε περισσότερο και ξέφυγε στο σκορ.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο (49-42), οι ερυθρόλευκοι ξέφυγαν με 78-54 στο τέλος της τρίτης περιόδου και από εκεί και πέρα το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Αν υπάρχει κέρδος για τον Άρη από αυτό το φιλικό αυτό είναι η παρουσία του Όμηρου Νετζήπογλου, ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε άμυνα και επίθεση, βγάζοντας πολλή ενέργεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Τα δεκάλεπτα: 26-24, 49-42, 78-54, 97-67

To Top