Φιλική ήττα της Ελλάδας από την Ελβετία (2-1) στη Βασιλεία (video)

Η Εθνική δεν ήταν κακή απέναντι στην Ελβετία, προβλημάτισε, ωστόσο, με την εικόνα της κατά διαστήματα ενόψει Κοσόβου και Σουηδίας, χάνοντας 2-1. MPV ο Τσούμπερ της ΑΕΚ με ένα γκολ και μία ασίστ!

Ο Φαν Σιπ παρέταξε μια ενδεκάδα με δύο αριστερούς μπακ σε αυτή και συγκεκριμένα τους Τσιμίκα – Κούτρη με τον μπακ της Λίβερπουλ να παίζει πίσω και τον Κούτρη να είναι μπροστά του. Από την άλλη ως δίδυμο στα στόπερ ήταν οι Χατζηδιάκος – Μαυροπάνος που έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί σε μια ακόμη δοκιμή του Ολλανδού τεχνικού.

Συγκεκριμένα στο αρχικό σχήμα της Ελλάδας ήταν ο Βλαχοδήμος κάτω από τα γκολπόστ. Ο Ανδρούτσος ήταν στο δεξί άκρο με τον Τσιμίκα αριστέρα και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούσαν οι Χατζηδιάκος – Μαυροπάνος. Στα χαφ έπαιξαν οι Μπουχαλάκης – Ζέκα και στην τριάδα μπροστά βρέθηκαν οι Βρουσάι δεξιά, Κούτρης αριστερά και ο Μπακασέτας πίσω από τον Παυλίδη.

ΓΚΟΛ: 7′ Ζούμπερ, 51′ Βάργκας/34′ Παυλίδης

ΕΛΒΕΤΙΑ: Κόμπελ, Ροντρίγκες (46′ Λοτόμπα), Βίντμερ (46′ Γκαρσία), Τσόμερ (46′ Βάργκας), Σερ, Τσέσιγκερ, Ζούμπερ (64′ Φάσχναντ), Ζακάρια, Φρόιλερ, Σο (46′ Αμπίσερ), Σεφέροβιτς (68′ Σεκίρι).

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος (79′ Σάλιακας), Χατζηδιάκος (65′ Παπαδόπουλος), Μαυροπάνος, Τσιμίκας (46′ Γιαννούλης), Ζέκα, Μπουχαλάκης (46′ Σιώπης) , Κούτρης, Μπακασέτας (64′ Μάνταλος), Βρουσάι, Παυλίδης (69′ Δουβίκας).

To Top