Φιλική ήττα του Αστέρα με δυο επιστροφές

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχτηκε τον Παναιγιάλειο σε φιλική αναμέτρηση στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, με τους Αρκάδες να γνωρίζουν την ήττα με 2-1.

Το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν το επιθυμητό, η συμμετοχή όμως των Μπαρτολίνι και Φορμίκα αποτέλεσε την είδηση της ημέρας.

Μόλις στο 8’ λεπτό ο Αστέρας προηγήθηκε με γκολ του Βάλντο. Ο Κάφα δοκίμασε τη σέντρα, η άμυνα των φιλοξενουμένων δεν είχε καλή λειτουργία και ο επιθετικός των Αρκάδων άνοιξε το σκορ με όμορφο πλασέ.

Η απάντηση για τον Παναιγιάλειο ήρθε δύο λεπτά αργότερα με καταπληκτικό σουτ του Μανδύλη έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Το επόμενο 35λεπτο δεν είχε τη μεγάλη ευκαιρία, όμως προσέφερε θεαματικές στιγμές και με τον Γκρατσίνι, αλλά και με τον Βάλντο, οι οποίοι μοίρασαν ποδιές.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μπήκαν για τον Αστέρα οι Χουάνμα και Παπαχρήστος. Ο πρώτος δημιούργησε και την καλύτερη στιγμή όταν στο 64΄κοντρόλαρε στη μικρή περιοχή και έπιασε με τη μία το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα κεφαλιά του Βάλντο πέρασε άουτ.

Στο 70’ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Φορμίκα και καταχειροκροτήθηκε.

Ο Παναιγιάλειος κλείστηκε σωστά και απείλησε στις αντεπιθέσεις με αποκορύφωμα το δεύτερο γκολ που σημείωσε στο 85’ με τον Διαμαντόπουλο. Ο επιθετικός του Αιγίου δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή και δικαιώθηκε δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Μπαρτολίνι έπαιξε, έστω και σε φιλική αναμέτρηση, μετά τον τελικό Κυπέλλου του Μαΐου και φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο Αργεντινός αμυντικός ξεκίνησε βασικός και ήταν θετικός στα 64’ λεπτά που αγωνίστηκε.

Αστέρας: Γεωργόπουλος, Λούι, Κυριακόπουλος, Μπαρτολίνι, Κοντοές, Εντό, Μουνάφο, Κάφα, Βάλντο, Γκρατσίνι, Ναβάρο

Καστριτσέας, Παπαχρήστος, Φορμίκα, Μηλιώτης, Ντελγκάδο, Τσιώλης

Παναιγιάλειος: Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Μανδύλης, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Νάστος, Σταμόγιαννος, Χρυσοφάκης, Ατματζίδης, Μπουρλάκης, Μπούνας

Ανδρούτσος, Καλλιακμάνης, Τσάπαλος, Αγουρίδης, Γκοτσουιλάι, Σούλης, Παπαδόπουλος, Σκαρτσιλάς, Λαζανάς, Διαμαντόπουλος, Αργυρόπουλος

πηγή: arcadiasports.gr

To Top