Φιλική ήττα (2-1) της ΑΕΚ από τη Μπριζ (video)

Η ΑΕΚ ηττήθηκε 2-1 από την πρωταθλήτρια Βελγίου Μπριζ, παρουσιάζοντας καλή εικόνα επιθετικά αλλά προβληματίζοντας στο αμυντικό κομμάτι.

Stoiximan: Αγώνες με 0% γκανιότα* κάθε μέρα με σούπερ αποδόσεις & ειδικά στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι! *Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπριζ ξεκίνησε με ένα σουτ στο 46’, ενώ έξι λεπτά αργότερα έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Ντε Κετελάερε να μην μπορεί να κάνει το 2-0! Η «Ένωση» άρχισε να πιέζει και μετά από κλέψιμο και γύρισμα του Ανσαριφάρντ, ο Μάρκοβιτς μπερδεύτηκε και με το κεφάλι πέτυχε αυτογκόλ για το 1-1 στο 57.

Οι πολλές αλλαγές των Βέλγων χάλασαν τον ρυθμό τους και έδωσαν την ευκαιρία στην «φρεσκαρισμένη» ΑΕΚ να πάρει την κατοχή και να ελέγξει τον ρυθμό, χωρίς ωστόσο να μπορεί απειλήσει στην πραγματικότητα, παρά μόνο με το ωραίο στρώσιμο του Λιβάι Γκαρσία(αποχώρησε με ενοχλήσεις) στον Ιρανό φορ . Ο Τσιντώνας στο 81’ έκανε έμμεσο αλλά οι παίκτες της ΑΕΚ που παρατάχθηκαν όλοι στη γραμμή έδιωξαν, όμως στο 87΄ο Πέρεζ διαμόρφωσε το 2-1 με κεφαλιά.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Τζαβέλλας, Λόπες, Σάκχοφ, Σιμάνσκι, Τάνκοβιτς, Γκαρσία, Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ.

Αγωνίστηκαν από το 65′ και μετά οι: Μαχαίρας, Ραντόνια, Σαμπανάτζοβιτς, Κοσίδης, Νταντσένκο, Σβάρνας, Ρουκουνάκης, Μιτάι.

To Top