ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φιλική ήττα (3-1) του Άρη από τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Άρης στο δεύτερο φετινό φιλικό της καλοκαιρινής του προετοιμασίας. Οι “κιτρινόμαυροι” ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” σε ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών, το οποίο ξεκίνησε στις 9 το πρωί.

Δυνατό διήμερο έχουμε μπροστά μας! Βρείτε στο Foxbet.gr τις πληρέστερες αναλύσεις, τα κορυφαία προγνωστικά, όπως και την σελίδα για το Live Betting, με γραφική απεικόνιση των αναμετρήσεων και προτάσεις από τους πιο καταξιωμένους tipsters!

Ο Νίκος Αναστόπουλος είχε την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα, αγωνιζόμενος 90 λεπτά κόντρα σε μία έτοιμη ομάδα, με επίσημα ματς στα πόδια της.

Στο 39΄με εύστοχο πλασέ του Πάρντο ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Εκμεταλλευόμενος μία αστάθεια ορισμένων λεπτών, κατάφερε στο 43΄να πετύχει δεύτερο τέρμα με πέναλτι (παραπονέθηκαν οι παίκτες του Άρη για την παράβαση) του Φορτούνη, με τον ίδιο παίκτη να πετυχαίνει στο 44΄με πλασέ το 3-0. Οι “κιτρινόμαυροι” μείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο στο τελικό 3-1 με τον Μπράνα Ίλιτς στο 78΄.

Οι συνθέσεις: 

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντε λα Μπέγια, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγιεβιτς, Καμπιάσο, Σεμπά, Πάρντο, Φορτούνης, Ιντέγιε

Έπαιξαν επίσης, οι: Λεάλι, Βούρος, Τσιμίκας, Ρέτσος, Ζντιέλαρ, Ανδρούτσος, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Μανθάτης και Πουλίδο

Άρης: Διούδης, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ρόβας, Ανάκογλου, Νέτο (45΄Μιλούνοβιτς), Αντρέου Γκουεράο, Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης (45΄Ίλιτς)

To Top