Φιλική… ευκαιρία για όλους κόντρα στον Μακεδονικό

Χωρίς τους δύο πιο έμπειρους παίκτες του θα παραταχθεί στο φιλικό τεστ της Τετάρτης (15:30) ο Άρης κόντρα στον Μακεδονικό στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας, σε ένα παιχνίδι όπου ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς πήρε 22 παίκτες θέλοντας, προφανώς να δει εν δράσει παίκτες που δεν είχαν μέχρι τώρα χρόνο συμμετοχής.

Οι δύο Ισπανοί παίκτες δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και μένει να φανεί στις επόμενες μέρες αν έμειναν εκτός καθαρά για λόγους ξεκούρασης ή πρόκειται για ένα μήνυμα από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς, μετά την παρατεταμένη αγωνιστική ύφεση των πρωτοκλασάτων παικτών.

Ο Σέρβος προπονητής θα δώσει την ευκαιρία σε όλους. Η αποστολή του Άρη αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Έλσνερ, Ουντότζι, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννίτσης, Γκέλης, Γκόλιας, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Κύργιας, Λεμονής, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρένια, Σουνάς, Τσουκάνης, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού οι Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Κώστας Κοτσαρίδης και Τζον Ιμπέχ για μια ακόμη μέρα έκαναν θεραπεία και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Να σημειωθεί ότι από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι Σωκράτης Διούδης και Ηλίας Σταυρόπουλος, ο οποίοι έχουν κληθεί στην εθνική Ελπίδων (U-21) και Νέων (U-19) αντίστοιχα.

To Top