Φιλική ισοπαλία για Ατρόμητο και Λαμία (video)

Ατρόμητος και Λαμία έμειναν στο 1-1 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Περιστέρι. Λαχτάρα με Βασιλαντωνόπουλο στους γηπεδούχους.

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το φιλικό ματς ανάμεσα στον Ατρόμητο και τη Λαμία, που διεξήχθη στο γήπεδο του Περιστερίου.

Λαχτάρησαν οι άνθρωποι της ομάδας των δυτικών προαστίων, με τον Βασιλαντωνόπουλο να χάνει τις αισθήσεις του σε μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο ο μπακ των Περιστεριωτών συνήλθε.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 10’, αλλά το δυνατό σουτ του Βασιλαντωνόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε δυνατό σουτ του Μανουσάκη στο 47′, ενώ προηγήθηκαν στο 49’ με πέναλτι του Μανούσου, που σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Από την άλλη, οι Περιστεριώτες απάντησαν στο 57’, με τον Κουλούρη να νικάει από κοντά τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά από καταπληκτική μπαλιά του Μουνίθ.

Στο 68’, όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο πάγωσαν, αφού ο Βασιλαντωνόπουλος έπεσε στο χορτάρι χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, μετά από χτύπημα της μπάλας στο κεφάλι του.

Παρ’ όλα αυτά, ο μπακ του Ατρομήτου σηκώθηκε κι έδειξε ότι είναι καλά στην υγεία του. Από ‘κει και πέρα, οι δύο ομάδες έριξαν στροφές και το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

To Top