ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φιλική ισοπαλία (1-1) για τις γυναίκες με το παιδικό της Α.Ε. Φαλήρου

Ισόπαλες (1-1) αναδείχθηκαν οι γυναίκες του Άρη με το παιδικό τμήμα της Α.Ε. Φαλήρου, στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας της ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών έδωσαν και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του τμήματος, οι Σερβίδες, Πλέσιτς και Τζόρτζεβιτς.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Οι κίτρινες το Σάββατο 23/1/2016 στις 08:30 έπαιξαν ένα φιλικό εναντίον του παιδικού της Α.Ε. Φαλήρου Θεσσαλονίκης στο γήπεδο των Planet fc,στο Αγρόκτημα Θέρμης,λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω της Εθνικής γυναικών Ελλάδας.

Ο φιλικός αγώνας έγινε σε ένα γήπεδο γεμάτο πάχνη και με πολύ κρύο, που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτριών του ΑΡΗ μας. Ο φιλικός αυτός αγώνας,ο οποίος έγινε για την καλύτερη προετοιμασία των κοριτσιών για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, διήρκεσε δύο ημίχρονα των 30 λεπτών.

Από τον ΑΡΗ αγωνίστηκαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και έπαιξαν και οι δύο Σερβίδες της ομάδας, η Anica Plecic και η Jasna Djordjevic.

Από τον ΑΡΗ όμως έλειπε η Σούλα Σπυριδωνίδου,η οποία είναι στην Εθνική γυναικών Ελλάδας αυτό το διάστημα.

Επίσης, η προπονήτρια της ομάδας χρησιμοποίησε όλες τις ποδοσφαιρίστριες τις και δοκίμασε διάφορα συστήματα που ήθελε να δει.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγιναν πολλές φάσεις και ήταν ένα παιχνίδι πιο πολύ κέντρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 40′ της αναμέτρησης το παιδικό της Α.Ε. Φαλήρου προηγήθηκε στο σκορ με 0-1.

Στο 50′ της αναμέτρησης η Anica Plecic κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει η Ευαγγελία Μαντατζή, αλλά το απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Έτσι παρέμεινε το 0-1.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 60′ οι κίτρινες κατάφεραν και ισοφάρισαν με όμορφη κεφαλιά της Jasna Djordjevic από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ της Αναστασίας Μίχου».

To Top