ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φιλική ισοπαλία (2-2) με Αγροτικό για τον… μέτριο Άρη

Νωθρός ο Άρης και χωρίς επιθετικές λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο, παραχώρησε ισοπαλία 2-2 με τον Αγροτικό Αστέρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πρώτο του φιλικό με ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ μετά τα πέντε που προηγήθηκαν με τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Μέτρια η εμφάνιση του Άρη στο πρώτο μέρος με τους “κιτρινόμαυρους” να ανοίγουν το σκορ, να δέχονται την ανατροπή και να ισοφαρίζουν στη συνέχεια. Στο 13΄ο Γκόντοβος με αυτογκόλ μετά από σέντρα του Ανάκογλου άνοιξε το σκορ για τον Άρη, για να αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι άμεσα. Ο Φελίπε στο 18 πέτυχε το 1-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Τριανταφυλλάκος από τον Ιντζίδη. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 22΄, όταν ο Γκέκας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μετά από λάθος συνεννόηση των Διούδη και Τσουμάνη, με τον πρώτο να απομακρύνει πάνω στον αμυντικό του Άρη. Το 2-2 του πρώτου ημιχρόνου πέτυχε ο Τάτος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 30΄το οποίο κέρδισε ο Μπούρμπος, του οποίου η σέντρα βρήκε χέρι αντιπάλου αμυντικου.

Οι πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, σε συνδυασμό με την έλλειψη “φρεσκάδας” στο παιχνίδι του Άρη στέρησαν την διαφοροποίηση της μέτριας έως κακής συνολικά εικόνας του Άρη, επομένως και του αποτελέσματος. Υποψίες φάσεων και για τις δύο ομάδες με το 2-2 να μένει μέχρι τέλους, με τον Άρη να πραγματοποιεί μία μέτρια εμφάνιση, έχοντας ωστόσο την ευκαιρία να κερδίσει το ματς, αλλά στο 90΄το πλασέ του Μιλούνοβιτς σταμάτησε στο δοκάρι του Γουναρίδη.

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης (60΄Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46΄Βουτσιάς), Τσουμάνης (46΄Τζανακάκης), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ρόβας (34΄ Νέτο), Αντρέου (46΄Παυλίδης), Ανάκογλου (75΄Καρβούνης), Ντούνης (46΄Μιλούνοβιτς), Ίλιτς (46΄Καπνίδης), Τάτος (60΄Ντόγος)

Αγροτικός Αστέρας (Ν. Νεντίδης): Γιακουμής, Αργυρίου, Γκοντοβός, Ουντιαλίδης, Κουκόλης, Ταϊανάν, Τεγουσης, Τριανταφυλλάκος, Φελίπε, Γκέκας, Πάτο

Έπαιξαν επίσης οι: Γουναρίδης, Κυριακίδης, Μπουτζίκος, Χατζής, Δεινόπαππας. Παπαδημητρίου, Γκέσιος

To Top