ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φιλική ισοπαλία 2-2 στο ΟΦΗ-Παναχαϊκή

ΟΦΗ και Παναχαϊκή έδωσαν φιλικό στο Καρπενήσι, την Τετάρτη (9/8). Οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2, με Νίκο Παπαδόπουλο και Σωκράτη Οφρυδόπουλο να βγάζουν συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που έκανε την πρώτη καλή ευκαιρία. Ήταν στο 6′, όταν ο Χαντί έβγαλε τη σέντρα, ο Μάνος έκανε την κεφαλιά, αλλά απομάκρυνε ο γκολκίπερ της Παναχαϊκής, Σούλης. Τρία λεπτά μετά απάντησαν οι Αχαιοί, με το σουτ του Μωραΐτη να εξουδετερώνεται από τον Στρέζο. Στο 11′ ο Μωραΐτης απείλησε και πάλι με το κεφάλι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Οι «κοκκινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 16. Από διαγώνια μπαλιά τουν Φωτάκη, ο Μωραΐτης έκανε το 0-1 με πλασέ.

Οι Κρητικοί έφεραν στα ίσια το παιχνίδι στο 21. Ο Πουρτουλίδης εκτέλεσε κόρνερ, ο Μάνος πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας της Παναχαϊκής και έκανε το 1-1. Δέκα λεπτά μετά η ομάδα της Πάτρας πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Ο Μωραΐτης ξεπέρασε τον Ποτουρίδη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ στο 31′ (1-2). Τελευταία άξια αναφοράς ευκαιρία στο πρώτο μέρος, το σουτ του Περογαμβράκη στο 44′, που πέρασε άουτ.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο ΟΦΗ ξεκίνησε με εννέα αλλαγές. Στην ενδεκάδα σε σχέση με το πρώτο μισό έμειναν οι Νάστος και Ποτουρίδης. Στο 52′ η Παναχαϊκή έφτασε κοντά σε τρίτο γκολ, αλλά το πλασέ του Γκέσιου «έβγαλε» ο Μονιάκης πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος. Ο ίδιος παίκτης είδε τον Δερμιτζάκη να απομακρύνει το πλασέ του, στο 62′. Εντέλει στο 73′ ήρθε το 2-2 για τον ΟΦΗ.

Οι Ηρακλειώτες κέρδισαν πέναλτι με τον Λεάλ. Το εκτέλεσε ο ίδιος ο Ουρουγουανός και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2. Στο 80′ ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στην ανατροπή. Ο Κουσκουνάς βρήκε τον Λεάλ, ο οποίος σούταρε, αλλά ο γκολκίπερ της Παναχαικής μπλόκαρε. Στα λεπτά που ακολούθησαν δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί ισόπαλο, στο 2-2

ΟΦΗ: Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Νάστος, Πουρτουλίδης, Χαντί, Περογαμβράκης, Μάνος, Ογκμποε.
ΟΦΗ (β’ μέρος): Δερμιτζάκης, Σιώπης, Μονιάκης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Νάστος, Ορτέγκα, Κουσκουνάς, Λεάλ, Οικονόμου, Μάρτος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Σούλης, Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος, Αντωνακόπουλος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Μωραΐτης. Έπαιξαν και οι: Χαλκιάς, Γκίνο, Πολίμος, Μαστραντωνάκης, Γκέσιος, Κυνηγόπουλος, Σωτηράκος, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Αποστολόπουλος, Κωνσταντακόπουλος

Πηγή: FL News

To Top