ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλική νίκη Άρη στον Εύοσμο (0-2) με δύο γκολ του Τόνσο

Φιλική νίκη του Άρη στον Εύοσμο (0-2) με τα βλέμματα όλων στον Μπρούνο Γκάμα που επέστρεψε σε αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του. Τα δύο τέρματα της αναμέτρησης ο Τόνσο στο δεύτερο λεπτό του αγώνα με κεφαλιά και στο 81΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Σάββας Παντελίδης επέλεξε τον Έμαν στο τέρμα, δεξιά τον Κωνσταντινίδη, αριστερά τον Τσαγκαλίδη και δίδυμο στα στόπερ τους Σόουζα-Μπαγκαλιάννη. Μπάσα και Ντουάρτε στα χαφ, δεξιά ο Τόνσο, αριστερά ο Γκάμα, με τον Μαρτίνες πίσω από τον Γιουνές.

Μόλις στο 2΄ οι “κιτρινόμαυροι” άνοιξαν το σκορ με τον Κωνσταντινίδη να σεντράρει από τα δεξιά και τον Τόνσο στο πρώτο δοκάρι αμαρκάριστος με το κεφάλι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 13΄, μετά την ωραία πάσα του Μαρτίνες, ο Γιουνές πρόλαβε, πλάσαρε αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αγροτικού Αστέρα.

Τετ α τετ του Γιουνές, στο 52΄, πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα από πλάγια θέση. Και νέα ευκαιρία του Γιουνές στο επόμενο λεπτό, αμαρκάριστος, πλάσαρε απέκρουσε ο γκολκίπερ του Αγροτικού. Ωραία πάσα του Γκάμα, δεν πρόλαβε να την σπρώξει στα δίχτυα ο Γιουνές στο 59.

Στο 72΄ο Τόνσο με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ο Μπαγκαλιάννης την έσπρωξε επίσης με το κεφάλι στα δίχτυα, αλλά ήταν σε θέση οφ σάιντ.

Στο 81΄ο Σόουζα κέρδισε πέναλτι και ο Τόνσο από την άσπρη βούλα σκόραρε για το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Αγροτικός Αστέρας: Παπαθανασίου, Ορδούλης, Ζουλούμης, Κολώνης, Φουτζιτζής, Χρήστου, Τουλούμης, Φούσκας, Κωνσταντινίδης, Αθανασιάδης, Αποστολίδης.

Έπαιξαν και οι: Καρακώστας, Μερτζάνης, Παπακωνσταντίνου, Ξένος, Ιωαννίδης, Ράπτης, Κατσιάκης, Παναγουλόπουλος, Μηνάς, Μουλίσι.

Άρης (Σ. Παντελίδης): Έμαν (82΄Τσιλιγγίρης), Τσαγκαλίδης, Κωνσταντίνιδης (75΄Κατσουλίδης), Σόουζα (86΄Σεκέρτζης), Μπαγκαλιάννης, Μπάσα (60΄Μπακούτσης), Ντουάρτε (77΄Μαρμαρίδης), Μαρτίνες (60′ Κριμιζάς), Γκάμα (82΄Καλαϊτζής), Τόνσο (86΄Μπαλικτσής), Γιουνές

 

To Top