ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φιλική νίκη για τις «μικρές» του Άρη

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι έδωσε το τμήμα junior του Άρη, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ομάδα της Μίκρας FC, της οποίας και επιβλήθηκαν οι «κίτρινες» με 5-2.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Το junior κοριτσιών του Άρη έδωσε έναν ακόμα φιλικό αγώνα με την ομάδα junior αγοριών της Μίκρας fc την Κυριακή 31/1/2016 στο γηπεδάκι των Planet fc,στο Αγρόκτημα Θέρμης, με τις «κίτρινςς» να επικρατούν του αντιπάλου τους με 5-3.

Οι κίτρινες μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και στο 5′ της αναμέτρησης έκαναν το 1-0 με σουτ της Δάφνης Αντωνιάδου, η οποία 5 λεπτά αργότερα έκανε πάλι με σουτ το 2-0 υπέρ του ΑΡΗ.

Η ομάδα της Μίκρας, 5 λεπτά αργότερα, μείωσε το σκορ σε 2-1.

Όμως οι κίτρινες,ο ι οποίες έπαιξαν πολύ καλά πέτυχαν και άλλο γκολ στο 20′ της αναμέτρησης με σουτ της Δήμητρας Κρομύδα,κάνοντας το σκορ 3-1 υπέρ τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κίτρινες είχαν περισσότερο την κατοχή της μπάλας και πέτυχαν γρήγορα και άλλα δύο γκολ στο 30′ και στο 35′ της αναμέτρησης με ισάριθμα σουτ της Δήμητρας Παρούση,κάνοντας το σκορ 5-1 υπέρ του ΑΡΗ.

Η ομάδα της Μίκρας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ,5 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, σε 5-2.

ΑΡΗΣ (Παντζιαράς): Κιουρτσή (τερματοφύλακας), Κρομύδα (αρχηγός), Αντωνιάδου, Σιδηροπούλου, Παρούση, Αναστασιάδου, Γρηγοριάδου».

To Top