ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φιλική νίκη και ευκαιρία για συμπεράσματα

Φιλική νίκη με 8-1 πήραν οι γυναίκες του Άρη απέναντι στον Μέντεκα Καλαμαριάς σε φιλικό παιχνίδι, που διεξήχθη μεταξύ των δύοομάδων.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Οι κίτρινες δεν έχουν επίσημες υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο 24-25/10/2015 και για αυτό έδωσαν χτες 22/10/2015 στις 20:00 έναν φιλικό αγώνα εναντίον του Μέντεκα Καλαμαριάς στο γήπεδο όπου κάνουν προπονήσεις, στο Planet Fc, στο Αγρόκτημα Θέρμης.

Ο προπονητής της ομάδας, ο Κώστας Ηπειρώτης,χρησιμοποίησε όλες τις ποδοσφαιρίστριες του και δοκίμασε διάφορα συστήματα που ήθελε να δει.
Ο Κώστας Ηπειρώτης είδε αρκετά πράγματα από αυτά που θέλει να βγαίνουν μέσα στο γήπεδο και είδε και κάποια πράγματα που πρέπει να διορθώσει.

Το παιχνίδι έληξε 8-1 υπέρ της ομάδας του ΑΡΗ και τα γκολ του ΑΡΗ έβαλαν οι : Άννα(4),Βατού(2),Κεχαγιά(1),Μαντατζή(1).

Το σκορ άνοιξε η Άννα με σουτ στο 15′ της αναμέτρησης,για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ η ίδια παίκτρια με σουτ στο 22′ και στην συνέχεια με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή η Ευαγγελία Μαντατζή έκανε το 3-0 στο 28′ και μετά η Άννα με σουτ έκανε το 4-0 υπέρ του ΑΡΗ στο 36′,όπου ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55′ της αναμέτρησης η Άννα με σουτ έκανε το 5-0.Στο 67′ της αναμέτρησης ο Μέντεκας Καλαμαριάς μείωσε το σκορ σε 5-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στην συνέχεια του αγώνα, η Αγγελική Κεχαγιά με σουτ μέσα στην περιοχή έκανε το σκορ 6-1 στο 70′. Για να έρθει η Κατερίνα Βατού και να πετύχει δύο γκολ με δύο σουτ,το ένα στο 83′ και το άλλο στο 86′ της αναμέτρησης και να κάνει το σκορ 8-1,όπου ήταν το τελικό σκορ του φιλικού αγώνα».

To Top