Φιλική νίκη της ΑΕΛ επί της Ραντ (1-0) στη Βουλγαρία

Το πρώτο φιλικό αγώνα έδωσε σήμερα στη Βουλγαρία η ΑΕΛ κόντρα στη Ραντ Βελιγραδίου το οποίο ήταν νικηφόρο για τους γαλαζοκίτρινους αφού επικράτησαν με 1-0 με γκολ του Μάρκο Αντάμοβιτς.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έδωσε χρόνο σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του δοκιμάζοντας αρκετά πράγματα.

Στο σημερινό φιλικό αγωνίστηκαν οι Βοζίνια (46΄Πρόσεκ), Α. Τεϊσέιρα (46΄ Κυριάκου), Τζούνιορ (46΄ Μουστάκας), Γκοντάλ (Ράσο), Ν. Τεϊσειρα (46΄ Τόρες), Ζντραβκόφσκι, Γκαστανάγια, Αντάμοβιτς (46΄ Γερολέμου), Γουίλερ (Αβραάμ), Χουράδο (46΄ Κάρλος), Αγκάνοβιτς (46΄ Γκαζαριάν).

Ακολουθούν επίσης και άλλα φιλικά και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο οι γαλαζοκίτρινοι θα αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, την ερχόμενη Τρίτη κόντρα στην Ολεσάντρια Ουκρανίας ενώ το τελευταίο φιλικό θα γίνει στις 20 του Ιούλη απέναντι στη Σέκτζια Ισραήλ.

Μέσα από αυτά τα παιχνίδια ο Ντούσαν Κέρκεζ θα προσπαθήσει να προετοιμάσει όσο το δυνατό καλύτερα γίνεται την ομάδα του ενόψει του αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Το θετικό για τον Βόσνιο τεχνικό είναι πως κράτησε τον περσινό βασικό κορμό αφού η ομάδα μέχρι στιγμής ενισχύθηκε μόνο με δυο ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα τους Ιβάν Κάρλος και Γκεβόργκ Γκαζαριάν.

Τώρα όσο αφορά τις περιπτώσεις των Αντωνίου και Μακρή η ομάδα της Λεμεσού περιμένει τον ΑΠΟΕΛ τι θα αποφασίσει και αναλόγως θα κινηθει αφού ο Βόσνιος τεχνικός τους θέλει στο ρόστερ του ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Πηγή: balla.com.cy

To Top