Φιλική νίκη της Μπάγερν με… γκολάρα του Κρέτσιγκ στο χορταστικό 4-3 με τη Λίβερπουλ!

Χόρτασαν γκολ όσοι τυχεροί βρέθηκαν σήμερα (02/08) στις κερκίδες του εθνικού σταδίου της Σιγκαπούρης, για να δουν το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τη Λίβερπουλ, όπως μαρτυράει και το τελικό 4-3 υπέρ της πρώτης!


Οι Βαυαροί ολοκλήρωσαν με την εν λόγω αναμέτρηση την περιοδεία τους στην Ασία, με απολογισμό μια ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι με 2-1 και τη νίκη επί της Καβασάκι Φρόνταλ με 1-0, με τον Τόμας Τούχελ να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

Αν ξεχωρίζει κάτι, αυτό δεν είναι άλλο από την απόφαση του Γερμανού τεχνικού να κρατήσει τον Λέον Γκορέτσκα ξανά στον πάγκο, ξεκινώντας στην 11άδα της Μπάγερν στον άξονα και πάλι τον Κόνραντ Λάιμερ, με τον Αυστριακό χαφ να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα στο μυαλό του…

Στον αντίποδα, οι «κόκκινοι» συνέχισαν το σερί τους με αντιπάλους ομάδες από την πατρίδα του Γίργκεν Κλοπ, μετά το 4-2 επί της Καρλσρούης και το 4-4 με την Γκρόιτερ Φιρτ, ενώ πλην της Μπάγερν, θα παίξουν και με τη νεοφώτιστη Ντάρμσταντ την επόμενη Δευτέρα.

Ο δικός «μας», Κώστας Τσιμίκας πέρασε αλλαγή στην αναμέτρηση στο 62’, αντικαθιστώντας τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρντολντ, με την Λίβερπουλ επίσης να χρησιμοποιεί όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Στα του αγώνα, η αγγλική ομάδα προηγήθηκε με γκολ… από τα αποδυτήρια, του Κόντι Χάκπο, μόλις στο 2’, ενώ ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ έκανε το 2-0 δύο λεπτά πριν το ημίωρο. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας έφερε το ματς στα ίσα, μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά, με τον Γκνάμπρι να μειώνει στο 33’ και να σερβίρει στον Σανέ το 2-2 στο 42ο λεπτό.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν με τον… χορό τερμάτων και στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο Λουίς Ντίας έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Λίβερπουλ, στο 66’. Ωστόσο, η Μπάγερν δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και, αρχικά, ισοφάρισε με τον Γιόζιπ Στάνισιτς στο 80’, για να έρθει το ασύλληπτο βολέ με το αριστερό του Φραντς Κρέτσιγκ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και να διαμορφώσει το τελικό 4-3!

 

To Top