Φιλική νίκη (4-1) του Αρη επί των Λαγυνών

Μετά το ρεπό της Τρίτης, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής (16/11, 15:00) με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Όπως ενημέρωσε το arisfc.gr: “Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε το πρωί ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του Κλεάνθης Βικελίδης και το απόγευμα εκπαιδευτικό διπλό με τον Εθνικό Λαγυνών (συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ) στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.

Στο εκπαιδευτικό διπλό, η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας χρησιμοποίησε –κυρίως- όσους ποδοσφαιριστές δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια. Για την ιστορία ο ΑΡΗΣ κέρδισε 4-1.

Στον αντίποδα, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στον προχθεσινό αγώνα με τον Αρη Ακροποτάμου ακολούθησαν διαφορετικό προπονητικό πρόγραμμα.

Το ευχάριστο για τον Πάουλο Κάμπος είναι ότι ο Μιχάλης Γιαννίτσης ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση και, μάλιστα, συμμετείχε κανονικά στο εκπαιδευτικό διπλό.

Σε ό,τι αφορά τον Ηλία Σταυρόπουλο, ο 19χρονος ακραίος επιθετικός, ο οποίος ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στην ποδοκνημική, δοκίμασε να μπει σήμερα στο προπονητικό πρόγραμμα, αλλά αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε (ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα). Αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του τραυματισμού του”.

To Top