ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλικός αγώνας μικτής ομάδας με παίκτες Άρη, ΠΑΟΚ, Ηρακλή με την Εθνική Τυφλών

Φιλικό αγώνα με την Εθνική ομάδα Τυφλών έδωσε μικτή ομάδα του ΠΣΑΠΠ αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή.

Στην μικτή ομάδα μετείχαν από πλευράς ΠΑΟΚ οι Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Μήτκου, Χατζηχριστού, από τον Άρη η Μαρμαρίδης, Σγούρος, Ναλμπάντη, Χουτουριάδου και από τον Ηρακλή οι Άλεξιτς και Νταιάν Σίλβα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΣΑΠΠ:

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που με την ψυχική δύναμη που τους διακατέχει μας κάνουν να αναρωτιόμαστε ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα της ζωής.

Ομάδα του ΠΣΑΠΠ αποτελούμενη από τους Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Ιβάν Νάσμπεργκ (ΠΑΟΚ), Χρήστο Μαρμαρίδη, Ραφαήλ Σγούρο (Άρης), Κόστα Άλεξιτς, Νταμιάν Σίλβα (Ηρακλής) και τις Μαρία Μήτκου, Γιώτα Χατζηχαριστού (ΠΑΟΚ), Ευρυδίκη Ναλμπάντη, Ευλαμπία Χουτουριάδου (Άρης) έδωσε φιλικό αγώνα 5Χ5 με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Τυφλών, σε μία αναμέτρηση που δεν είχε νικητές και ηττημένους παρά μόνο μαθήματα ζωής. Τα οποία και μας προσέφεραν απλόχερα οι διεθνείς μας.

Ευχαριστούμε τις ομάδες των ποδοσφαιριστών και των ποδοσφαιριστριών για τη συνεργασία, την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες και το «Tziolas Soccer Club» για τη φιλοξενία.

To Top