ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλικό… αποφάσεων από Ένινγκ, μπαίνει σε ρυθμούς πρεμιέρας ο Άρης

Υπό άλλες συνθήκες το αυριανό (5/9, 19:00) φιλικό του Άρη με τον Βόλο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” θα ήταν απλά μία ακόμα φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας. Εδώ και λίγα 24ωρα, όμως, έχει μετατραπεί σε… πρόβα τζενεράλε, πριν την πρώτη επίσημη υποχρέωση για φέτος.

Κι αυτό γιατί θα είναι το 5ο και τελευταίο φιλικό του Άρη, καθώς έχει αποφασιστεί το πρωτάθλημα να ξεκινήσει το τριήμερο 11-12-13 Σεπτεμβρίου. Επομένως, οι “κιτρινόμαυροι” δεν προχωρούν στην διοργάνωση άλλων φιλικών παιχνιδιών και η πρόβα τζενεράλε τους θα είναι το αυριανό ματς με την ομάδα της Μαγνησίας.

Σε αυτό, ο Μίχαελ Ένινγκ θα καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στους παίκτες με τους οποίους θα παρουσιαστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τον αντίπαλο της οποίας θα γνωρίζει σήμερα το απόγευμα.

Ειδικά αν ο αντίπαλος είναι μία ομάδα επιπέδου Λάρισας ή Βόλου, η αυριανή αναμέτρηση θα είναι ένα ακόμα τεστ για το πως θα πρέπει να προσαρμοστεί ο Άρης στο παιχνίδι που θέλουν να κάνουν τέτοιες ομάδες, ώστε να βρει τις λύσεις, στις μαζικές άμυνες.

Ήδη στο προηγούμενο φιλικό με την Λάρισα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι φιλοξενούμενοι προετοιμάστηκαν για να κρατήσουν με κάθε τρόπο το μηδέν στην άμυνα, προετοιμάζοντας παράλληλα και τον Άρη για το τι θα συναντήσει και φέτος σε τέτοια ματς.

 

To Top