Φιλικό για τα… μάτια τους (Αλεξανδρή, Παπαδόπουλο) μόνο!

Το πρώτο φιλικό σε μια προετοιμασία είναι πάντα καλό να… μην το βλέπει ο κόσμος! Αυτό τουλάχιστον επιθυμούν οι προπονητές και δεν έχουν άδικο. Το σημερινό (19.00) φιλικό του Άρη με την Τσέρκασι στο Πράβετς είναι παιχνίδι μόνο για τα μάτια του Βαγγέλη Αλεξανδρή και του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Οι προπονητές του Άρη έχουν λίγο καιρό που ξεκίνησαν να περνούν στους παίκτες την φιλοσοφία τους και το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους για το μπάσκετ που θα παίξει ο Άρης φέτος. Το πρώτο φιλικό είναι κυρίως γι’ αυτούς, για να διαπιστώσουν για πρώτη φορά τον βαθμό αφομοίωσης των παικτών τους και πάνω σε όσα συμπεράσματα βγάλουν, να δουλέψουν στην πορεία της προετοιμασίας.

Η ουκρανική Τσέρκασι δεν είναι κανένα… μεγαθήριο, δεν είναι όμως και αμελητέα ποσότητα. Κανονική ομάδα είναι, με τρεις Αμερικανούς στο ρόστερ της, έχει μεγαλύτερο μπάτζετ από τον Άρη και προπονητή τον Σκοπιανό (πρώην της Λουκόιλ) Γιόβιτσα Άρσιτς. Πέρσι δεν πήγε καλά στο ουκρανικό πρωτάθλημα, είχε αποκτήσει μεσούσης της χρονιάς και τον Ουίλι Σόλομον, φέτος όμως φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει.

 

To Top