Φιλικό με Μαχητές Πεύκων σήμερα και με ΚΑΟΔ τη Μεγάλη Πέμπτη

Φιλικό με την ομάδα των Μαχητών Πεύκων θα δώσει για άλλη μια φορά ο Άρης, συνεχίζοντας την… μίνι προετοιμασία του για το τέλος της κανονικής διάρκειας και τα πλέι οφ.

Ο Μίλαν Μίνιτς έψαχνε φιλικά για την ομάδα του ώστε να κρατήσει τους παίκτες του σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση και σε έναν καλό ρυθμό. Οι τρεις νίκες ήταν και απόρροια του καλού ρυθμού που βρήκε ο Άρης και η διακοπή σχεδόν για τρεις βδομάδες, όπως και να έχει θα επηρεάσει την ομάδα. Το θέμα είναι ο επηρεασμός να είναι θετικός και στο γήπεδο να βγει ένα ακόμα καλύτερο πρόσωπο, ώστε ο Άρης να εξασφαλίσει την 6η θέση και αναλόγως των υπόλοιπων αποτελέσματων να διεκδικήσει και την 5η θέση.

Πέρα από το σημερινό φιλικό με τους Μαχητές Πεύκων, οι κίτρινοι θα δώσουν άλλο ένα φιλικό, την επόμενη βδομάδα, στη Δράμα με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ. Συγκεκριμένα την Μεγάλη Πέμπτη ο Άρης θα ταξιδέψει στην μακεδονική πόλη για να παίξει με τον ΚΑΟΔ, δοκιμάζοντας σχήματα και τακτικές ενόψει των αγώνων με Τρίκαλα και Κολοσσό.

Απόντες από το σημερινό φιλικό θα είναι οι δύο έφηβοι, Στέλιος Πουλιανίτης και Κώστας Μήτογλου, αφού θα αγωνίζονται στον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος.

 

To Top