Φιλικό με το Νιου Χάμσαϊρ στις 30 Ιουνίου στο Παλέ!

Φιλικό παιχνίδι με το πανεπιστήμιο του Νιου Χάμσαϊρ θα δώσει ο Άρης στις 30 Ιουνίου, στο πλαίσιο της παρουσίας της ομάδας μπάσκετ του αμερικανικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου “έτοιμαστείτε για… madness μιά που το NCAA έρχεται στην Ελλάδα! Το Southern New Hampshire University (SNHU) κι ένας εκ των κορυφαίων προπονητών στην ιστορία του NCAA, ο ελληνικής καταγωγής κ. Stan Spirou, σε συνεργασία με την New Academies System του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή Τάκη Καρατζουλίδη και τον coach Σάκη Δέλλιο, θα βρεθούν στη χώρα μας από τις 22 Ιουνίου έως και την 1η Ιουλίου. 

Στο διάστημα που το SNHU θα παραμείνει στη χώρα μας, θα δώσει τέσσερις αγώνες σε Αθήνα, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη. Ο εκ των κορυφαίων προπονητών στην ιστορία του NCAA κ. Stan Spirou – που θα είναι επικεφαλής της αποστολής του κολλεγίου – θα είναι κι ο κεντρικός ομιλητής στα σεμινάρια προπονητικής τα οποία θα διοργανωθούν παράλληλα με τους αγώνες σε Αθήνα και Τρίκαλα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής: 

Τρίτη 23/06: αγώνας με αντίπαλο την TELEUNICOM B.A.C. του Κώστα Παταβούκα στην «Ελληνογερμανική Αγωγή».

Πέμπτη 25/06: Μίνι σεμινάριο προπονητικής  με βασικό ομιλητή τον coach Stan Spirou στο ACS Athens. Θα ακολουθήσει αγώνας κόντρα στην ΑΕΚ (Κ20).
Κυριακή 28/6: Παιχνίδι στα Τρίκαλα με αντίπαλο τους ΑΟΤ STARS (παίκτες που οδήγησαν τη τοπική ομάδα στην άνοδο στην Α1). Θα προηγηθεί clinic προπονητικής στο Κλειστό Γυμναστήριο Κατσιμίδου. 

Τρίτη 30/06: Τελευταίος αγώνας επί ελληνικού εδάφους για το SNHU στο «Nick Galis Hall» με αντίπαλο τον Άρη”. 

ImageHandler2.ashx

To Top