Φιλικό στη Δράμα με ΚΑΟΔ, ποιος ο διπλός στόχος του Μίνιτς

Στη Δράμα θα ταξιδέψει σήμερα η ομάδα του Άρη προκειμένου να δώσει φιλικό παιχνίδι, στις 5 το απόγευμα, με τον ΚΑΟΔ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο Μίλαν Μίνιτς ήθελε δύο φιλικά μέσα στην διακοπή των 19 ημερών και τα βρήκε. Την περασμένη βδομάδα οι κίτρινοι έπαιξαν με τους Μαχητές Πεύκων στο Αλεξάνδρειο και σήμερα θα παίξουν με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα.

Ο στόχος είναι διπλός. Ο πρώτος έχει να κάνει με την αγωνιστική εγρήγορση των παικτών, που πρέπει μέσα από προπονήσεις και τα δύο φιλικά να διατηρηθούν σε έναν καλό ρυθμό ενόψει των αγώνων με τα Τρίκαλα και τον Κολοσσό.

Ο δεύτερος είναι να δοκιμαστούν καινούρια στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας και τον τρόπο που θα λειτουργήσει χωρίς τον Γιάννη Αθηναίου. Τα δύο πρώτα παιχνίδια χωρίς τον πρώτο σκόρερ και πασέρ του ο Άρης τα κέρδισε εύκολα, παίζοντας και όμορφο μπάσκετ, αλλά με την υποσημείωση ότι είχε απέναντί του ομάδες πολύ μέτριες ποιοτικά. Πλέον θα αντιμετωπίσει καλύτερους αντιπάλους στην κανονική διάρκεια, αλλά και στα πλέι οφ (τον Πανιώνιο αν βγει έκτος ή τον ΠΑΟΚ αν βγει πέμπτος), οπότε θα πρέπει να προσαρμοστούν οι παίκτες σε αυτά που θέλει ο Μίνιτς να κάνουν στο παρκέ.

 

To Top