“Φιλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης” λένε στον Παναθηναϊκό!

Η αγωνιστική απραξία για ένα μήνα περίπου έκανε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να ζητήσουν φιλικό με τον Άρη, ώστε να παραμείνουν και οι δυο ομάδες σε ένα ρυθμό.Η είδηση αυτή που προέρχεται από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού αναφέρει ότι: «Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα «τρέξει» μια μίνι-προετοιμασία στην Παιανία αυτό το διάστημα, αφού το επόμενο επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου με την Ξάνθη, ενώ παράλληλα σε συνεννόηση με την διοίκηση ζητήθηκε να πραγματοποιηθεί ένα φιλικό έτσι ώστε να έχουν οι παίκτες παιχνίδια στα πόδια τους».

Από κει και πέρα σε παρόμοια κατάσταση είναι και ο Άρης, που δεν έπαιξε την 3η αγωνιστική και δε θα παίξει ούτε την 4η και θα περιμένει και αυτός την Ξάνθη το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου.

Με αυτά τα δεδομένα συμφωνήθηκαν ανάμεσα στις δυο ομάδες να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι που θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η ακριβής μέρα και ώρα του αγώνα αναμένεται να γνωστοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα την ώρα πάντως που ο επίσημος Άρης δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες.

To Top