Φιλικό τεστ της Εθνικής στη Σεβίλλη

Ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ο Μίχαελ Σκίμπε για κάποιους παίκτες αποτελεί το σημερινό (20:30, Epsilon) φιλικό της Εθνικής με τη Σαουδική Αραβία στη Σεβίλλη. 

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό πλην του Αλέξανδρου Τζιόλη, που γνωρίζει καλά τους αντιπάλους καθώς αγωνίζεται στη χώρα τους με την Αλ-Φάιχα.

Στο 19μελές ρόστερ υπάρχουν, συνεπώς, 18 παίκτες που αγωνίζονται στη Super League, ενώ εκτός μάχης έχουν τεθεί λόγω τραυματισμών οι Φορτούνης και Χριστοδουλόπουλος. Μάλιστα οκτώ παίκτες έχουν κληθεί για πρώτη φορά, οι Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Νικολάου, Γαλανόπουλος και Μανιάς.

Ασφαλείς εκτιμήσεις για την ενδεκάδα δεν μπορούν να γίνουν. Το πιθανότερο είναι ο Μπάρκας να παίξει βασικός, με τον Μπακάκη δεξιά και τον Γιαννούλη αριστερά, ενώ λόγω χημείας ένα προβάδισμα για δίδυμο στόπερ έχουν οι Ρισβάνης και Χατζηισαΐας. Τζιόλης και Ταχτσίδης είναι οι επικρατέστεροι για το ρόλο των κεντρικών χαφ έχοντας μπροστά τους Μάνταλο, Πέλκα και Μπακασέτα, ενώ για την κορυφή της επίθεσης υπάρχουν τρεις επιλογές, οι Κουλούρης, Λημνιός και Μανιάς. Στο ρόστερ υπάρχουν ακόμη οι Γιαννιώτης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Νικολάου, Ανδρούτσος και Γαλανόπουλος.

To Top