ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλικό του Άρη με την Μακάμπι Χάιφα, ευκαιρίες για δοκιμές και συμπεράσματα (18:30 – PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα την Μακάμπι Χάιφα στο Κλεάνθης Βικελίδης, σ’ ένα φιλικό, ευκαιρία για δοκιμές και συμπεράσματα (18:30 – PRESSARIS LIVE).

Ένα φιλικό που θα δώσει την ευκαιρία στον Άλαν Πάρντιου να κάνει δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα ενόψει των αγώνων σε κύπελλο και πρωτάθλημα. O Άγγλος τεχνικός έχει στο μυαλό του αρκετά πράγματα που θέλει να εφαρμόσει στην ομάδα και αυτός ήταν ο λόγος που ζήτησε ένα ή δυο φιλικά αυτήν την περίοδο, προκειμένου να τα τεστάρει σε συνθήκες ενός κανονικού αγώνα.

Μάλιστα, η Μακάμπι Χάιφα είναι ένας αντίπαλος υψηλών απαιτήσεων και το σημερινό φιλικό  θα δώσει την ευκαιρία για αξιόπιστα συμπεράσματα.

Ο Πάρντιου αναμένεται να δει στην… πράξη κι άλλα συστήματα εκτός από το 4-3-3, όπως π.χ. το 3-5-2 και να δοκιμάσει πρόσωπα σε συγκεκριμένες θέσεις.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Άγγλος άφησε στην άκρη τη φυσική κατάσταση και εστιάζει πολύ παραπάνω σε τακτικά κομμάτια στις προπονήσεις, με απώτερο σκοπό είτε να διορθώσει είτε να εξελίξει κομμάτια του παιχνιδιού της ομάδας, περιμένοντας το “ταμείο” στον αγωνιστικό χώρο.

Δεδομένες οι απουσίες των Οντουμπάτζιο και Εμπακατά, όπως και του μεγάλου άτυχου Ενκουλού, μια και θα επιστρέψει τραυματίας από το Μουντιάλ στις 12 Δεκεμβρίου.

Παραμένει σημείο αναφοράς η συμμετοχή του Ροντρίγκες, ο οποίος αν και έκανε επέμβαση στις αρχές της εβδομάδας, συμμετέχει στις προπονήσεις και φωνάζει λογικά παρών!

Η πρωταθλήτρια Ισραήλ με παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ Μακάμπι Χάιφα είναι από τα μέσα της εβδομάδας στην Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή έδωσε φιλικό με τον Ηρακλή Λάρισας στη Νέα Μεσημβρία (1-1) και αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.

To Top