Φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τους Βετεράνους του Άρη (photo)

Φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τους Βετεράνους του Άρη στη Νέα Αγχίαλο με τους παλιούς παίκτες του Πυράσου τη Μεγάλη Δευτέρα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο ΑΣ Πύρασος Ν. Αγχιάλου αναφέρει: «Λίγες ημέρες απέμειναν μέχρι τη Μ. Δευτέρα όταν το απόγευμα στις 17:00, στο δημοτικό γήπεδο Ν. Αγχιάλου φιλοξενήσουμε ένα σημαντικό φιλικό αγώνα παλαιμάχων: οι παλιοί παίκτες του Πυράσου θα αναμετρηθούν με αυτούς που δόξασαν την κιτρινόμαυρη φανέλα του ιστορικού Άρη Θεσσαλονίκης.

Η επιτυχία του αγώνα θα είναι να μαζευτεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και αρκετή ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας τα οποία θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Σήμερα παρουσιάζουμε την αφίσα της συγκεκριμένης αναμέτρησης και εκ μέρους των Παλαιμάχων Πυράσου εκφράζονται θερμές ευχαριστίες προς όλους τους επαγγελματίες/επιχειρηματίες που συνέδραμαν οικονομικά για την συνάντηση αυτή, από Νέα Αγχίαλο, Βόλο κι Αλμυρό μέσω χορηγίας στην αφίσα».

ΜΠΑΣΚΕΤ

Φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το εφηβικό του Άρη

Φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό θα δώσει η πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκης ομάδα των εφήβων του Άρη με τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου.

Όπως ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιου της ομάδας του Καλοχωρίου “με χθεσινή του απόφαση προχωρά στη διενέργεια φιλικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Η ανδρική ομάδα του συλλόγου θα αντιμετωπίσει την εφηβική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης το Σάββατο 24 Μαΐου στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Καλοχωρίου. Να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό”.

 

To Top