Φιλιούνται κι αγκαλιάζονται για τα Ορφανοτροφεία της Ελλάδας (photos)

Οι παίκτες των δύο ομάδων αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν πριν το τζάμπολ για ιερό σκοπό, καθώς συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ και του ΕΣΑΚΕ για το “Δέντρο των Φιλιών”, με στόχο τη στήριξη των Ορφανοτροφείων της Ελλάδας.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “η εικόνα που βλέπουμε αυτή τη στιγμή στο παρκέ με τους παίκτες των δύο ομάδων να ανταλλάσουν φιλιά, εντάσσεται στο πλαίσιο της ΟΠΑΠ ΑΕ με τον ΕΣΑΚΕ και τις ΚΑΕ μέλη του που αφορά την Πρωτοβουλία της ΟΠΑΠ «Δέντρο των Φιλιών», η οποία πραγματοποιείται από τις 19 Δεκεμβρίου μέχρι και την 1η Ιανουαρίου. Στόχος της δράσης αυτής είναι η στήριξη των Ορφανοτροφείων της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτής της ενέργειας η ΟΠΑΠ έχει «στήσει» δύο μεγάλα Χριστουγεννιάτικα Δένδρα, τα «δέντρα των φιλιών» στην οδό Βουκουρεστίου και στην πλατεία Αριστοτέλους. Για κάθε φιλί που δίνεται μπροστά από αυτά, φωτογραφίζεται και ανεβαίνει στο facebook της ΟΠΑΠ, η Εταιρία δίνει ένα ευρώ για τα παιδιά σε Ορφανοτροφεία. Πρόκειται πραγματικά, για μία σημαντική προσπάθεια και αξίζει την συμπαράσταση όλων…

Μέχρι την Πρωτοχρονιά λοιπόν κάθε φιλί μετράει και δίνει πάσα στην ελπίδα. Για το λόγο αυτό, όλες οι αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ είναι αφιερωμένες στο «Δέντρο των φιλιών» της ΟΠΑΠ”.

 

To Top