Φιλιππούσης: «Χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση και παρουσία συμβολαιογράφου όλες οι κληρώσεις της ΕΠΟ»

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιππούσης, ανακοίνωσε στα πλαίσια της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδας πως η καινούργια διαδικασία που ακολουθήθηκε θα μονιμοποιηθεί για όλες τις κληρώσεις της ΕΠΟ από εδώ και στο εξής.

Οι καινοτομίες που υιοθετήθηκαν στην κλήρωση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ήρθαν για να μείνουν, σύμφωνα με τον Ιάκωβο Φιλιππούση. Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προανήγγειλε τις αλλαγές παίρνοντας στο λόγο στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Athens Marriott» και υποστήριξε πως όλες οι κληρώσεις που θα διενεργεί η ΕΠΟ εφ’ εξής θα πραγματοποιούνται χωρίς την παρουσία του ανθρώπινου παράγοντα, με τεχνικά μέσα, με την παρουσία όλων των ενδιαφερομένων και μάλιστα υπό την επίβλεψη συμβολαιογράφου που θα πιστοποιεί την διαφάνεια της κάθε διαδικασίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιάκωβου Φιλιππούση: «Η ΕΠΟ έχει δρομολογήσει εδώ και καιρό μία αναμόρφωση του Κυπέλλου, ένα rebranding για να χρησιμοποιήσω μια λέξη της εποχής. Σύντομα θα δείτε νέο σχέδιο για τις κληρώσεις και θα είστε όλοι αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια. Με την ομόφωνη αποδοχή της ολιστικής μελέτης τον Αύγουστο είναι δέσμευση όλων μας ο εκσυγχρονισμός και μεταξύ άλλων η διαφάνεια. Από σήμερα οι κληρώσεις δεν θα γίνεται με ανθρώπινο παράγοντα, δεν θα μπαίνει χέρι στην κληρωτίδα. Θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά τεχνικά μέσα, ενώ με αρχή την σημερινή κλήρωση θα υπάρχει και παρουσία συμβολαιογράφου που θα πιστοποιεί την απόλυτη διαφάνεια των διαδικασιών».

To Top