Φινάλε με ήττα για την πρωταθλήτρια Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα, Σιώπη

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι η Μπασακσεχίρ επικράτησε 3-1 της πρωταθλήτριας Τράμπζονσπορ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Τουρκίας.

Λύγισε την πρωταθλήτρια Τράμπζονσπορ και τερμάτισε 4η, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa Conference League η Μπασακσεχίρ!

Η ομάδα του Έρντινκ Σόζερ επικράτησε 3-1 της… παρέας των Μπακασέτα, Σιώπη που ήταν βασικοί, αλλά δεν κατάφεραν να σώσουν την ομάδα τους από την ήττα. Ένα αποτέλεσμα που δεν στοίχισε φυσικά στους φιλοξενούμενους, αφού έχουν κατακτήσει τον τίτλο και παρατάχθηκαν στο «Στάδιο Φατίχ Τερίμ» χωρίς κίνητρο.

Ο Οκάκα μόλις στο 11’ άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο Επουρεάνου στο 31’ να κάνει το 2-0. Ο Γκιουρλέρ στο 42’ έκανε το 3-0, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα των Μπακασέτα-Σιώπη είναι να μειώσει στο 59’ με τον Νουακαέμε, με τον πρώτο να αγωνίζεται σε όλο το ματς και τον δεύτερο να γίνεται αλλαγή στο 83’ δίνοντας τη θέση του στον Κοϊτά.

To Top