Φινάλε με νίκη για Άρη

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της Α’ φάσης του ομίλου της Θεσσαλονίκης, όσον αφορά στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής πόλο των ανδρών, με τον Άρη να παίρνει τρεις συνεχόμενες νίκες (Αλέξανδρος, Καβάλα και Οξυγόνο), μετά την ψυχρολουσία της ήττας στον πρώτο αγώνα απέναντι στην ομάδα του Άθω, και να τερματίζει δεύτερος στη σχετική βαθμολογία. Να σημειωθεί ότι στο τελευταίο ματς, ο Άρης επιβλήθηκε του Οξυγόνου με 7-10 και έκλεισε με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις του σε αυτόν τον α΄ γύρο.

Η ομάδα της Χαλκιδικής είναι αυτή, που διατήρησε μέχρι τέλους το αήττητο, και έτσι κατετάγη πρώτη, ενώ οι ίδιες πέντε ομάδες του ομίλου θ΄ αναμετρηθούν ξανά σε δύο εβδομάδες για το δεύτερο γύρο. Εκεί η τελευταία ομάδα του ομίλου θα οδηγηθεί στα play-out προς αποφυγή υποβιβασμού, ενώ οι πρώτες τέσσερις θα σχηματίσουν νέους ομίλους Β’ φάσης του πρωταθλήματος 18-20/7/2014, όπου θα γίνουν και οι κρισιμότερες αναμετρήσεις για την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Όσον αφορά στον “κιτρινόμαυρο” σύλλογο, το προπονητικό τιμ έπαιξε με συχνές εναλλαγές συστημάτων και προσώπων με στόχο την ένταξη παλαιών και νέων, μικρών και μεγαλύτερων αθλητών στα συστήματα και τις απαιτήσεις των αγώνων, χωρίς να δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην βέλτιστη εμφάνιση της ομάδας.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην απόκτηση εμπειριών από τους Εφήβους που θα συμμετέχουν σε μερικές εβδομάδες και στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Πηγή: www.arisac.gr

To Top