ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φινάλε με νίκη και… καλό καλοκαίρι! Ο Άρης με πίστη και κίνητρο στα Γιάννενα (20:00 – PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης θέλει να βάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους τίτλους του τέλους σε μια απίστευτη χρονιά. Θέλει την νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα στους “Ζωσιμάδες” (20:00, PRESSARIS LIVE), έχοντας και πίστη και κίνητρο.

“Περιμένουμε ένα δύσκολό παιχνίδι με τον ΠΑΣ, στο οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε” ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του Χερμάν Μπούργος για το παιχνίδι, έχοντας στο μυαλό του ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν δυο ήττες και μια ισοπαλία φέτος με τη σημερινή αντίπαλό του, χωρίς να καταφέρουν να πετύχουν γκολ.

Για μια ακόμη φορά, ο Άρης θα κατέβει με πολλές απουσίες στην τελευταία “στροφή” του πρωταθλήματος. Εκτός μάχης είναι οι Σάσα, Γκάνεα, Σούντγκρεν, Μπερτόγλιο, Εμτιαγέ, Μπεναλουάν, Λόπεθ (όλοι τους τραυματίες), ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Χαΐροβιτς, Ντένις.

Την κιτρινόμαυρη αποστολή αποτελούν οι εξής παίκτες:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Καμαρά, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Ματίγια, Λουίς Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Σάκιτς, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης, Σαλιάρης.

Από την άλλη πλευρά, ο Ηρακλής Μεταξάς δεν υπολογίζει στα πλάνα του τους Πίρσμαν, Ντομίνγκεθ και Μορέιρα που έμειναν εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Άρη.

Αντιθέτως, οι Εραμούσπε και Περέα ξεπέρασαν τη γαστρεντερίτιδα και είναι ξανά διαθέσιμοι για τους Ηπειρώτες όπως και ο Ποζνάνσκι.

Την 21μελή αποστολή του ΠΑΣ απαρτίζουν οι: Λοντίγκιν, Σούλης, Αθανασίου, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Κύρκος, Στάνκο, Σιόντης, Ρίζος, Λιάσος, Γκαρντάφσκι, Μπρένερ, Σνάιντερ, Λώλης, Κόντε και Περέα.

Διαιτητής ορίστηκε ο Παπαπέτρου, με τους Απτόσογλου, Πετρόπουλο, 4ο τον Τσακαλίδη και στο VAR τους Κουμπαράκη, Μπουξμπάουμ.

To Top