ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φινάλε με στόχο την 3η θέση για τον Άρη, παίζει για δύο αποτελέσματα κόντρα στην ΑΕΚ (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Η χρονιά ολοκληρώνεται με τον Άρη να αντιμετωπίζει σήμερα (PRESSARIS, 19:30) την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. 

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν νίκη ή έστω ισοπαλία, προκειμένου να εξασφαλίσουν την 3η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας ήδη “σφραγίσει” το ευρωπαϊκό “εισιτήριο”, από την προηγούμενη αγωνιστική. O Άρης έχει 60 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ είναι στους 59, επομένως για την θέση γοήτρου, όλα θα κριθούν οριστικά σήμερα.

Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στην διάθεσή του για το σημερινό ματς, τους Κάτσε, Ιωάννου και Μήτρογλου, οι οποίο είναι ανέτοιμοι για να αγωνιστούν, καθώς αντιμετώπισαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα.

Η τελευταία αποστολή της χρονιάς για τον Άρη:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Bruno Felipe, Benalouane, Duarte, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης.

Ο Λετονός Αντρίς Τρεϊμάνις ορίστηκε από την ΕΠΟ πρώτος διαιτητής στο παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ. Στο πλευρό του θα είναι οι συμπατριώτες του Χάραλντς Γκουντερμάνις και Αλεξέις Σπαζόνικοφς, όπως ακριβώς έγινε και στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στις 7 Φεβρουαρίου, όταν ο Άρης νίκησε με 2-0 την ΑΕΚ πάλι στο ΟΑΚΑ.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Παναγιώτης Κουκούλας (Λέσβου), ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Ούγγρος Τάμας Μπόγκναρ, με AVAR τον Αντρέα Μεϊντάνα (Αχαΐας) και παρατηρητή διαιτησίας τον Γιώργο Μητροφάνη (Αθηνών).

To Top