Φινάλε με «τρίποντο» για την Κ-20

Με όμορφο τρόπο έκλεισε το 2011 η Κ-20, που νίκησε τη Δόξα Δράμας με 3-1 στην Σουρωτή σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι «κίτρινοι» πλησίασαν στο γκολ στο 3′, όταν ο Γιαννίτσης είχε κεφαλιά στο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο 6′, με πλασέ του αμαρκάριστου Τσάκωνα.

Ωστόσο, η συνέχεια ανήκε εξολοκλήρου στην ομάδα του Νίκου Πασσιαλή, παρά την πρόωρη αποχώρηση του Ρένια (10′) λόγω τραυματισμού. Ο Καραγιάννης ισοφάρισε στο 35′ με πλασέ έπειτα από συνδυασμό με τον Τοπούζη, ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 47′ αξιοποιώντας σέντρα του Σουνά, ενώ ο Τοπούζης διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 66′ με διπλή προσπάθεια και σουτ στην επαναφορά, αφού προηγουμένως ο γκολκίπερ Θεοδωρόπουλος είχε αποκρούσει ασταθώς την κεφαλιά του.

Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ: Διούδης, Περήφανος, Μπαγκής, Γιαννίτσης, Νταμαρλής, Κουρέλλας, Ρένια (10΄ λ.τ. Σουνάς), Γιώρης, Κανούλας, Καραγιάννης (75′ Λένος), Τοπούζης (80′ Παλιάτσιος).
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Θεοδωρόπουλος, Σιαρόπουλος, Βασιλειάδης (71′ Παυλίδης), Αθανασιάδης, Βασιλειάδης, Δημητριάδης, Περσίδης (57′ Αμανατίδης), Τσάκωνας (57′ Βασλής), Σιάμπος, Χυτασέλης, Νικολαΐδης.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ από την αναμέτρηση, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το PRESSARIS…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top