ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φινάλε στην Ισπανία για Σαντίκου και Λόπεζ: Το ενδιαφέρον του Άρη για την ενίσχυση στην επίθεση

Αρμάντο Σαντίκου και Κρίστιαν Λόπεζ είναι τα πρώτα ονόματα που απασχολούν πιο έντονα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο τον Άρη για την ενίσχυσή του στην επίθεση.

Αμφότεροι ολοκλήρωσαν χθες το βράδυ τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην Ισπανία (La Liga 2) αγωνιζόμενοι με τις ομάδες τους και πλέον μπορούν να κοιτάξουν το μέλλον τους. Ο Σαντίκου πέρασε ως αλλαγή για τη Μάλαγα στο 59’ του εκτός έδρας αγώνα με την Αλμερία (0-0), ενώ ο Λόπεζ μπήκε στο 67ο λεπτό στην ευρεία νίκη της Λας Πάλμας επί της Εξτρεμαδούρα (5-1).

Ο 29χρονος Αλβανός επιθετικός, ο οποίος ανήκει στη Λεβάντε, αγωνίστηκε (ως δανεικός στη Μάλαγα) συνολικά σε 35 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 33 βασικός,  σκοράροντας 13 φορές με 5 πέναλτι, ενώ είχε και μία ασίστ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και κυμαίνεται κοντά στα 500.000 ευρώ, με τον Άρη να ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει ως δανεικό, καλύπτοντας μέρος των χρημάτων του.

Ο 30χρονος Ισπανός φορ μένει ελεύθερος από την Λας Πάλμας και το συμβόλαιό του υπολογίζεται στα 250.000 ευρώ. Αποκτήθηκε τον περασμένο Μάρτιο από την αραβική Χάτα (12 συμμετοχές – 5 γκολ) και πρόλαβε να παίξει σε 9 παιχνίδια (στα 6 βασικός) χωρίς να βρει δίχτυα.

Στο πλάνο του Άρη είναι η απόκτηση ενός εκ των δύο για την κορυφή της επίθεσης, αντικαθιστώντας έτσι τον Μπράουν Ιντέγε και έπειτα η απόκτηση ακόμα ενός φορ που θα έρχεται αρχικά από τον πάγκο για την συγκεκριμένη θέση. Ωστόσο, οι Ένινγκ-Χαριστέας δεν έχουν μείνει μόνο σε αυτά τα δύο ονόματα, έχοντας κι άλλες λύσεις στις μεταγραφικές επιλογές τους με συγκεκριμένες προτεραιότητες.

To Top