Φιρμίνιο: «Μετά το ματς με την Άστον Βίλα θα κλάψω 100%»

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Ρομπέρτο Φιρμίνο, αναμένει ότι ο τελευταίος του αγώνας στο «Anfield» θα είναι μια συναισθηματική υπόθεση, τονίζοντας ότι θα κλάψει καθώς ετοιμάζεται να φύγει από την ομάδα της Premier League μετά από οκτώ χρόνια γεμάτα τρόπαια.

Ο Φιρμίνο, ο οποίος έχει σκοράρει 109 γκολ από τότε που έφτασε από τη Χόφενχαϊμ το 2015, έχει κερδίσει κάθε σημαντικό τρόπαιο με τη Λίβερπουλ, συμπεριλαμβανομένων της Premier League, του Champions League, του Κυπέλλου Αγγλίας και του League Cup.

Ο 31χρονος ολοκληρώνει το συμβόλαιό του στο τέλος της σεζόν και ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, επιβεβαίωσε ότι είναι ένας από τους τέσσερις παίκτες που θα φύγουν μαζί με τους Τζέιμς Μίλνερ, Νάμπι Κεϊτά και Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν.

«Προσπαθώ να επικεντρωθώ στο παιχνίδι, αλλά μετά από αυτό θα κλάψω 100%,» είπε ο Φιρμίνο στους δημοσιογράφους ενόψει του σημερινού (20/5) αγώνα με την Άστον Βίλα, τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της Λίβερπουλ για τη σεζόν.

«Θα μου λείψουν τα πάντα, οι συμπαίκτες μου, ο σύλλογος, οι οπαδοί, ειδικά οι οπαδοί. Αγαπώ τους οπαδούς, με στήριξαν πολύ αυτά τα οκτώ χρόνια. Είμαι τόσο περήφανος για όσα πετύχαμε εδώ μαζί. Για όλα όσα έκανε ο σύλλογος για μένα και για την οικογένειά μου, είμαι τόσο χαρούμενος», πρόσθεσε.

«Είναι καιρός, δυστυχώς. Ο κύκλος εδώ έχει τελειώσει και καταλαβαίνω ότι είναι ώρα να φύγω. Είμαι πολύ περήφανος για όλα όσα έχω κάνει εδώ με την ομάδα, όσα πετύχαμε μαζί και την όμορφη ιστορία που κάναμε μαζί. Ίσως μια μέρα να μπορούσα να επιστρέψω, δεν ξέρω, αλλά ήρθε η ώρα να φύγω.»

To Top