ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φιτζπάτρικ: “Ακόμα πιο συγκεντρωμένοι, ενωμένοι και αποφασιστικοί”

Ο Τορλίν Φιτζπάτρικ έγραψε στο μπλογκ του για όλα όσα πρέπει να κάνει ο Άρης αύριο ώστε να φύγει νικητής από το “Σοφία Μπεφόν” κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Αμερικανός φόργουορντ έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ: “Καλησπέρα φίλοι του μπάσκετ! Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Διανύσαμε μια ακόμη θετική εβδομάδα, καθώς το περασμένο Σάββατο καταφέραμε να κερδίσουμε τη Λάρισα, μέσα σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο και παράλληλα καλύψαμε και τη διαφορά της ήττας μας στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου.

Το πιο σημαντικό, όμως, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι για ένα ακόμη παιχνίδι, καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος, παίξαμε με πάθος κι αποφασιστικότητα και όλοι μα όλοι -παίκτες, προπονητικό staff, κόσμος- έβαλαν από ένα μικρό λιθαράκι, ώστε η ομάδα να πάρει μία ακόμη σημαντική νίκη.

Αυτή την εβδομάδα αγωνιζόμαστε στην έδρα του Ιωνικού Νικαίας και προκειμένου να έχουν αξία οι νίκες επί του Ηρακλή και της Λάρισας, πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία τον συγκεκριμένο αγώνα.

Και μπορεί ο Ιωνικός να έχει κάνει διάφορες αλλαγές, το τελευταίο διάστημα στο ρόστερ του και να μην έχει τη δυναμική, που είχε στον πρώτο γύρο της Basket League, παραμένει, όμως μία υπολογίσιμη ομάδα και σίγουρα θα παλέψει εξίσου για τη νίκη μέσα στο γήπεδό του.

Γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να παρουσιαστούμε την Κυριακή ακόμη πιο συγκεντρωμένοι κι ενωμένοι, αποφασιστικοί και με πίστη στις δυνατότητές μας, προκειμένου να είμαστε εμείς αυτοί που θα φύγουν νικητές από το κλειστό «Σοφία Μπεφόν».

Είναι σημαντικό ν’ αποδείξουμε -στους εαυτούς μας πρωτίστως- ότι τα δύο τελευταία αποτελέσματα δεν ήρθαν τυχαία, ότι ο Άρης έχει βρει πλέον ρυθμό και αγωνιστική ταυτότητα και ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και μακριά από το «Nick Galis Hall».

Εύχομαι το γήπεδο να είναι γεμάτο γιατί πιστεύω ότι θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση κι ευελπιστώ ότι θα τριτώσει το καλό για τον Άρη, ώστε η διακοπή του πρωταθλήματος να μας βρει σε καλύτερη θέση στην κατάταξη και με πιο ανεβασμένη ψυχολογία για τη συνέχεια! Εις το επανιδείν φίλοι μου!

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στον συμπαίκτη μας Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και στη γυναίκα του που έγιναν για δεύτερη φορά γονείς! Εύχομαι το κοριτσάκι τους να είναι πάντα γερό και καλότυχο!”

To Top