ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φιτζπάτρικ: “Κάθε μέρα συζητάμε πόσες νίκες χρειαζόμαστε…”

Ο Τορλίν Φιτζπάτρικ ήταν ο πιο καθοριστικός παίκτης του Άρη στο φινάλε του σημερινού αγώνα και όταν ρωτήθηκε για την άνοδο της απόδοσής του, εξήγησε πως οφείλεται στο ότι παίζει περισσότερο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Αμερικανός τόνισε αρχικά: “Ήταν ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Στην έδρα μας είμαστε δυνατοί και κάνουμε τα πάντα για την νίκη. Είχαμε το μομέντουμ και πήραμε την νίκη” και για την δική του καλύτερη απόδοση σχολίασε: “Αισθάνομαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Όταν είχα έρθει στην ομάδα περίμενα να παίζω περισσότερο, όμως γνωρίζω πως η ομάδα έχει δυνατούς παίκτες στην θέση μου και δέχομαι όσα λεπτά και να παίζω για τον Άρη. Τον τελευταίο μήνα ανέβασα τα λεπτά συμμετοχής μου, αισθάνομαι καλύτερα καθως δείχνω και στους συμπαίκτες μου τι μπορώ να κάνω, τι ρόλο έχω στο γήπεδο και τι είδους παίκτης είμαι”.

Για το ότι ο Άρης παρουσιάζει προβλήματα όταν αποκτά μεγάλες διαφορές και αφήνει τον αντίπαλο να επιστρέψει, επεσήμανε πως “πρέπει να ελέγχουμε πιο συγκεντρωμένα τα παιχνίδια. Πρέπει να μάθουμε να μην χάνουμε την ψυχραιμία και πειθαρχία μας. Χάσαμε αρκετά παιχνίδια έτσι, ενώ μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Δεν είναι εύκολο όμως, στα εντός τα πάμε καλύτερα, όμως στα εκτός πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι”.

Ρωτήθηκε για το αν συζητούν στα αποδυτήρια πόσες νίκες χρειάζονται ακόμα για την παραμονή και απάντησε: “Αυτό συζητάμε κάθε μέρα με τα παιδιά. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν κοιτάμε τα άλλα αποτελέσματα και επικεντρωνόμαστε σε αυτά που περνούν από τα χέρια μας, άλλωστε δεν έχουμε ακόμα τον απόλυτο έλεγχο της κατάσταση. Έτσι πρέπει να πάμε μέχρι και το τέλος. Είναι μία πολύ ανταγωνιστική λίγκα και θέλει συγκέντρωση”.

To Top