ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φλεβαράκης: “Είναι πολύ σημαντικό που είναι ο Δημήτρης (Πρίφτης) στον Άρη”

Ο Κώστας Φλεβαράκης έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη για την προσπάθεια που κάνει να μειώσει την διαφορά από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και εξήρε την παρουσία του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο της ομάδας την δεδομένη χρονική περίοδο.

Ο τεχνικός των Τρικάλων τόνισε πως “για να πετύχεις το κάτι παραπάνω, με το είδος των λαθών που κάνουμε είναι πολύ δύσκολο. Παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι στο ριμπάουντ, στον προηγούμενο αγώνα είχαμε χάσει πολλά καθοριστικά, ο αντίπαλος είχε πάρει 17 επιθετικά, κάναμε 21 λάθη και χάσαμε για μία κατοχή. Προσπαθούμε να παίξουμε όσο γίνεται καλύτερα, άσχετα με τον αντίπαλο. Η ομάδα παλεύει για το καλύτερο, ξέρουμε τις αδυναμίες μας. Είναι σημαντικό για την ομάδα όπως έπαιξε. Εμείς θεωρώ ότι έχουμε τύχη αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι. Ο στόχος πάντα για εμάς είναι να πάρουμε την νίκη”.

Αναφέρθηκε και στον Άρη λέγοντας ότι “γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια και είναι καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα να είναι δυνατός, όπως θετικό είναι που βλέπουμε και την ΑΕΚ να πηγαίνει στον ίδιο δρόμο. Θεωρώ ότι είναι καλό για το πρωτάθλημα να μειώνουν την διαφορά με τους δύο πρώτους. Με πολύ δυνατή διοίκηση, το γήπεδο όπως το ξέρουμε με τον κόσμο να δίνει το παρών και τον Δημήτρη Πρίφτη να κάνει πολύ καλή δουλειά – είναι πολύ σημαντικό που είναι ο Δημήτρης στον Άρη – ο Άρης θα μπορέσει να κάνει σπουδαία βήματα. Μικρά βήματα βέβαια αλλά σταθερά. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Άρη σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

To Top