ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φλεβαράκης: “Ο Άρης έβγαλε χημεία και καλό δέσιμο”

Ο προπονητής των Τρικάλων Κώστας Φλεβαράκης μίλησε για τις σημερινές αναμετρήσεις Κυπέλλου και αναφέρθηκε και στο παιχνίδι Άρης – ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Μετρόπολις:

«Κατ’ αρχάς πρέπει να τονίσουμε ότι η όποια κρίση τη δεδομένη στιγμή δεν είναι ασφαλής, αφού δεν έχουμε δει τις ομάδες. Η μόνη εικόνα που έχουμε είναι από τα ρόστερ. Σίγουρα κάποιες ομάδες είναι πιο έτοιμες από κάποιες άλλες. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει κάτι για το πρωτάθλημα.

Αυτό που θα μετρήσει είναι η μεγάλη επιθυμία για τη νίκη και το ποιος έχει φτάσει σε πιο ψηλό βαθμό ετοιμότητας. Από εκεί και πέρα σίγουρα η έδρα δίνει τον τόνο του φαβορί για τον ΠΑΟΚ και τον ΑΡΗ. Αφενός μεν γιατί είναι καλύτερες, αφετέρου δε έχουν και την μεγάλη επιθυμία να προχωρήσουν στο θεσμό. Λείπει μια διάκριση μέσω Κυπέλλου και για τον ΠΑΟΚ και τον ΑΡΗ. Και από τη στιγμή που Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζουν μεταξύ τους νωρίς είναι μια ευκαιρία να φτάσει ένας από τους δύο στον τελικό. Πιο αμφίρροπο θα είναι το ΑΡΗΣ – ΑΕΚ.

Έχει καλό υλικό η ΑΕΚ, αν και στα φιλικά εμφάνισε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Γενικότερα δείχνει πως ψάχνεται και είναι λογικό. Από εκεί και πέρα, όμως, ο ΑΡΗΣ έβγαλε πολύ καλή χημεία και από ότι έδειξε έχει καλό δέσιμο. Είναι πλήρης σε πολλές θέσεις και έχει τον πρώτο λόγο».

To Top