ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φλεβαράκης στο PRESSARIS: “Ο Άρης κάνει βήματα προς το επίπεδο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού”

Ο προπονητής των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης μίλησε στο PRESSARIS για το αυριανό παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη τονίζοντας ότι οι κίτρινοι κάνουν σταθερά και γρήγορα βήματα προς το επίπεδο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, κάτι που τον ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Αναλυτικά:

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ο Άρης κάνει σταθερά και γρήγορα βήματα προς το επίπεδο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για να φτάσεις ξανά στη κορυφή του ελληνικού μπάσκετ. Εμείς πάμε όπως σε κάθε αγώνα για το καλύτερο, αλλά γνωρίζουμε τη δυσκολία του αγώνα, καθώς ο Άρης προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και εκτός αυτού θα έχει και τον κόσμο του».

Τι πρέπει να προσέξουν τα Τρίκαλα: «Ο Άρης έχει πολύ αθλητικούς ξένους παίκτες και έμπειρους Έλληνες, παίζει γρήγορο μπάσκετ και είναι πολύ καλός στα ριμπάουντ λόγω των αθλητικών προσόντων των παικτών του και πιστεύω ότι αυτά είναι τα δύο στοιχεία στα οποία θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή. Έχουμε κάποιες απουσίες και θα πρέπει να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για κάτι καλό».

Για την έως τώρα πορεία των κίτρινων σε πρωτάθλημα και Γιούροκαπ: «Με ικανοποιεί που βλέπω τον Άρη να κάνει σταθερά βήματα μπροστά σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας δίπλα του τους οπαδούς του».

To Top