ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φλιώνης, Βουλγαρόπουλος και Νικητάκης στο All Star Game

Μετά τους Λευτέρη Μποχωρίδη, Κεν Μπράουν και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, στο All Star Game θα πάρουν μέρος και οι Δημήτρης Φλιώνης-Στράτος Βουλγαρόπουλος. Μαζί τους, ο φροντιστής Γιάννης Νικητάκης.

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τα ονόματα των όσων θα πάρουν μέρος στο φετινό All Star Game που θα διεξαχθεί στην Κρήτη. Εκτός από τους Μποχωρίδη, Μπράουν και Γκετσεβίτσιους που θα πάρουν μέρος στο βασικό σκέλος του τριημέρου, ο Άρης θα έχει εκπροσώπηση στην ομάδα των “Rising Stars”.

Συγκεκριμένα, ο γκαρντ του Άρη, Δημήτρης Φλιώνης και ο νεαρός σέντερ της ομάδας, Στράτος Βουλγαρόπουλος θα εκπροσωπήσουν τον ΑΡΗ στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία του προγράμματος.

Μαζί τους, και ο φροντιστής του Άρη, Γιάννης Νικητάκης.

Αναλυτικά, η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

“Το “πρώτο πιάτο” από το αγωνιστικό μενού του 24ου ΕΚΟ All Star Game θα δοθεί το Σάββατο (8/2) όπου μεταξύ άλλων η ομάδα των All Time Stars θα αντιμετωπίσει εκείνη των Rising Stars της EKO Basket League.

Για τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση οι μεγάλες δόξες του παρελθόντος θα αντιμετωπίσουν τους καλύτερους νέους παίκτες του πρωταθλήματος. Φέτος μάλιστα οι All Time Stars έχουν και δύο μεγάλες εκπλήξεις στη σύνθεσή τους καθώς παρουσιάζονται ενισχυμένοι με την Εβίνα Μάλτση και τη Στέλλα Καλτσίδου!

Στο πλαίσιο του αγώνα θα διεξαχθεί και ο ΕΚΟ διαγωνισμός τριπόντων, καθώς και ο ΕΚΟ διαγωνισμός καρφωμάτων. Οι νικητές των δύο διαγωνισμών θα προκριθούν στους αντίστοιχους της Κυριακής (9/2).”

To Top