ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φλιώνης: “Η ηρεμία πηγάζει από τον κόουτς, έχω αυτοπεποίθηση”

Ο Δημήτρης Φλιώνης αρχίζει τα ματς και τελειώνει τα ματς. Αυτό είναι το παράσημό του για όσα καλά κάνει μέσα στο γήπεδο, τα οποία συνήθως δεν φαίνονται στο φύλλο στατιστικής.

Ο 20χρονος πλέι μέικερ είναι αυτός που έδωσε σήμερα ηρεμία και ρυθμό στην επίθεση, είναι αυτός που σταμάτησε τη δημιουργία του Λούκας Κόζαρεκ στην άμυνα.

Ο Γιαννάκης τον πιστεύει και του το δείχνει και αυτός ανταποκρίνεται. “Είναι ηρεμία που πηγάζει από τους προπονητές, από τον κόουτς και τη βγάζουν στο παρκέ και στο δικό μου πρόσωπο και στα υπόλοιπα παιδιά. Εγώ έχω αυτοπεποίθηση και προσπαθώ όσο μπορώ για την ομάδα και θα συνεχίσω να βελτιώνομαι”, επεσήμανε ο Φλιώνης μετά τον αγώνα.

Για τον αγώνα είπε ότι “έχουμε πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και ατομικά και ομαδικά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ξεκινήσαμε δυναμικά, μας βγήκαν πράγματα στην επίθεση, κάποια που είχαμε σχεδιάσει και κάποια εκτός πλάνου, είχαμε ενέργεια στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά κάναμε… κοιλιά στο τέταρτο δεκάλεπτο και αφήσαμε τον αντίπαλο να μπει στο παιχνίδι. Δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τα φάουλ, δεν παίξαμε έξυπνα. Κάποια παιδιά ήταν καλά σήμερα όπως ο Γιάννης (Αθηναίου), ο Βασιλόπουλος, ο Γουίβερ και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη…”.

To Top