ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φλιώνης: “Η στήριξη του κόσμου μας κάνει πιο δυνατούς”

Ο Δημήτρης Φλιώνης έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και την δύναμη που παίρνουν οι παίκτες και όλα τα μέλη του Άρη από τη στήριξη του κόσμου. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Έλληνας πλέι μέικερ έγραψε: “Μετά από διακοπή περίπου 20 ημερών το πρωτάθλημα αρχίζει για μας με έναν δύσκολο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα έχουν έναν καινούργιο παίκτη στο ρόστερ τους, τον Μπόμπι Μπράουν, ο οποίος έδειξε κι αυτός την ποιότητα του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα, στο οποίο ο αντίπαλος μας πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση. Θέλουμε να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και να αποκομίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη από την αναμέτρηση αυτή.

Ο Ολυμπιακός έχει μια πλειάδα εξαιρετικών παικτών. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα και παράλληλα να περιορίσουμε τα κενά διαστήματα στην επίθεση. Θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο και να κάνουμε μια καλή εμφάνιση ενόψει του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Ξέρουμε την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μας και γύρω απ’ αυτή κι επίσης γνωρίζουμε ότι όσοι έχουν μείνει κοντά μας πλέον με πρώτο από όλους τον κόσμο, μας στηρίζουν με όποιον τρόπο μπορούν και θέλουν το καλύτερο για την ομάδα, πράγμα που μας συσπειρώνει και μας κάνει πιο δυνατούς. Η σεζόν έχει μέλλον, το ίδιο και η ομάδα μας”.

To Top