ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φλιώνης: «Θέλαμε τη νίκη, ίσως δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά»

Ο Δημήτρης Φλιώνης στάθηκε στην αδυναμία του Άρη να διαχειριστεί τις αυξημένες ελπίδες νίκης που του παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε ο γκαρντ του Άρη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε τι περιμέναμε από τον Ολυμπιακό, αυτό που θέλαμε ήταν να παίξουμε με ενέργεια, να τρέξουμε στο ανοικτό γήπεδο, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ.  Αυτό το πετύχαμε έως ένα σημείο, θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά ίσως δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά γι’ αυτό. Σίγουρα σε κάποιες κρίσιμες φάσεις η εμπειρία του Ολυμπιακού ήταν σημαντική».

Ρωτήθηκε αν έχει εξήγηση για το ότι ο Άρης ήταν ανταγωνιστικός με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αλλά παρουσίασε πολύ κακό πρόσωπο στα ενδιάμεσα παιχνίδια με Κατάγια, Πανιώνιο και Ντνίπρο και απάντησε: «Η εξήγηση είναι ότι αν δεν μπούμε 100% με όποιον και να παίζουμε δεν θα μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις. Πρέπει να μπούμε και να παίζουμε σκληρά και να παλεύουμε με συνέπεια. Αν δεν κρατάμε τους αντίπαλο χαμηλά, δεν έχουμε ελπίδες Έτσι είναι το μπασκετ, αυτή είναι η φιλοσοφία μας…».

To Top